Utgång

Kommer ärligt talat inte ihåg allt som har hänt sedan jag skrev sist. Inte så mycket antar jag. Men igår blev det i alla fall utgång tillsammans med N och hennes kompis N.I. Det komiska är att jag har träffat den där kompisen förut och vet att han förstår lite svenska men vi ha aldrig pratat eftersom han vägrar. Så igår blev det helt sjukt pinsamt varje gång N lämnade rummet och vi blev själva. Fem timmar senare får jag den här kommentaren: "Eh, alltså, jag pratar ju svenska också". Kul att han säger det efter att vi har genomlidit en hel kväll utan att säga ett ord till varandra.

Men det där var bara en liten parentes. Det jag ville säga egentligen var att jag faktiskt kände mig riktigt slank igår. Eller ja, haha det var en överdrift men om man jämför med hur jag brukar känna mig. Däremot insåg jag också hur störd jag är. Igår gick jag in och spydde tre gånger på krogtoaletten utan att bry mig om utifall någon hörde. Och jag hade inte ens ätit någonting!! Fråga mig inte varför men efter första gången kände jag mig bara lycklig. En känsla av total eufori och jag kunde inte sluta. Lite alkolistvarning också att jag bland annat gick in och spydde helt frivilligt bara för att kunandricka mer. :S

Oj. Nu blev det här väldigt svamligt men jag är för trött för att rätta till det.

Kräkas, skära, sova

Hm. Jag säger alltid att jag ska bli bättre på att uppdatera men istället blir jag bara sämre vilket är märkligt eftersom jag ändå känner ett behov av att skriva. Men när jag mår dåligt blir jag så fruktansvärt trött att jag inte ens orkar logga in til bloggen.

I vilket fall. Om jag inte har skrivit det förut så tog jag äntligen "mod" till mig och spydde igen för någon vecka sedan. Det var så otroligt skönt. Sedan har jag inte gjort det igen förrän alldeles nyss. Jag är livrädd för att fastna igen men samtidigt känns det som ett litet steg mot kontroll. Om man nu kan kalla det kontroll. Jag vet så väl att ju längre ner man sjunker desto mindre kontroll får man över sitt liv men ändå inbillar jag mig det varje gång.

Jag har en fruktansvärd hemlängtan just nu. Snart kommer jag hem på semester och efter det är det inte långt kvar innan nästa semester men det spelar ingen roll. Jag vill hem! Jag har det riktigt bra här men jag saknar hemmets trygga vrå. Jag känner mig tom här och dessutom vill jag hinna vara hemma längre än två månader innan jag flyttar till en annan stad i sommar. Måste ta tag i mitt liv och bestämma mig för vad jag vill!

RSS 2.0