Orkeslös



Jag orkar inte med det här längre. Det tog ungefär en vecka för mig att tappa motivationen igen och efter att ha spenderat en helg med mamma och T i Helsingfors så har jag antagligen gått upp sjukt många kilon. Har int vågat väga mig än men imorgon måste jag ta tag i det. Om två månader är det typ sommar och jag vägrar att se ut så här då. JAg har sagt så många gånger att jag ska ta tag i det här och en gång för alla gå ner i vikt igen men jag orkar inte. Det finns ingen energi till det. Men det måste gå. En portion havregrynsgröt om  litervis med te/kaffe för att hålla mig vaken om dagen är det som gäller nu. Så ska jag hålla på tills jag har gått ner all vikt igen eller tills pappa och resten av familjen kommer på besök i slutet av april. Då måste jag åtminstone äta normalt.


Märkligt

Hm, hela gårdagen var totalt misslyckad. Eller ja, kvällen i alla fall så självklart var dt några hekto plus på vågen idag. Men det jag inte kan förstå är att jag även gick upp två hekto från i förrgår till igår trots att jag låg på ett rejält kaloriunderskott. Jag hade ätit 900 kcal på hela dagen och det låter mycketmen med tanke på att en person som mig egentligen bör få i sig över 2000 kcal förstår jag inte riktigt hur det gick till. Det är också anledningen till att jag blev tillfälligt omotiverad och misslyckades igår.

Det får inte hända samma sak imorgon! I sådana fall bryter jag ihop. Dessutom har L sitt kalas för sina kompisar imorgon. Jag är den enda vuxna som hon ville ha hemma så hon har kört iväg alla andra. Men det innebär också att jag kommer bli tvingad att äta en jävla massa socker imorgon. Om jag hoppar över frukost, lunch och middag borde det kanske gå okej i alla fall. Annars har jag problem för jag måste visa mig i bikini på lördag. :O

Just nu känner jag verkligen på att beställa E från internet och det är någonting jag har funderat på länge. Men det är så dyrt och osäkert med risk för att åka fast. Ingår verkligen inte i min budget.


Back on track

Äntligen kan jag stolt säga att jag har kontroll igen. Vet inte vad jag väger för vågen brukar bara förstöra min motivation men jag har nästan inte ätit alls de senaste dagarna och det som har kommit ner har kastats upp lika snabbt igen för att vara äckligt överärlig. Idag däremot kom familjen hem med mat från ett hamburgerställe här i Finland och jag kom verkligen inte undan men som sagt, det kom upp igen som tur var.

Kul ockå att yngsta ungen i princip kalalde mig tjock idag!! Tack jag vet att jag är det. Ingen behöver berätta det för mig.

Jag ska försöka leta rätt på lite fina bilder att lägga upp här också. Det börjar eka tomt i mina bildmappar på datorn. :)

Styrka

Frånvaro, frånvaro. Alltid samma visa men nu ska jag blogga ordentligt igen. Mest för att motivera mig själv.
Känner mig stark idag. Solen skiner, jag har ätit 50 kcal idag, har inga planer på att stoppa i mig någonting mer och ska träna bort de där äckliga kalorierna ikväll. Den här gången måste det hålla i sig. Jag är så rädd att tappa kontrollen igen men det får inte hända. Jag har tre månader på mig att gå ner all vikt igen och det borde gå...med marginal.

Igår hittade jag min gamla blogg från 2008, när jag var som smalast. Det var minst sagt motiverande läsning måste jag säga så den får bli min nya thinspo när allt känns motigt och tungt.

Jag kommer inte alls ihåg vad som har hänt sedan jag skrev sist bortsett från att jag nu är i Finland och har haft en helt sjuk hetsätarperiod. Men jag uppdaterar om det senare.

RSS 2.0