God fortsättning

God nytt år alla fina. Gissa om jag har många nyårslöften trots att jag officiellt sett aldrig har några? Jag SKA gå ned i vikt, ska fortsätta träna lika bra som innan och helst bättre och framför allt så ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen. ;)

Jag har ingen aning om vad jag väger nu eftersom mamma inte har någon våg hemma. Skulle tro att jag har gått upp till min maxvikt igen för jag vill bara lägga mig ner och gråta när jag ser mig själv idag. Vill hellre dö än att se ut så här. Vill hellre dö än att gå till ABC när jag ser ut så här. Tänker inte äta någonting alls på flera veckor nu. Middag på nyårsfesten men jag tänker bara peta i maten och alkohol såklart men that´s it.

Måste åka tåg för att komma till festen ikväll. Ångest. Jag får panik av bussar och tåg. Måste träffa en kille som jag hade en liten fling med på festen = ännu mera ångest. haha nu hör ju...låter det som att jag kommer få en angenäm start på det nya året? Hoppas att ni får det desto bättre.

Tar aldrig slut



Och så var julafton över igen. Men inte fan tar ätandet slut för det. Idag ska jag fetta till mig ännu mer. Först kommer F med familj på jullunch vilket iof ska bli trevligt. =) Om jag bara slapp maten. Sedan ska jag till mamma och fira jul med den sidan av släkten. Snälla någon, döda mig. Jag har gått upp ett kilo och i vanliga fall skulle det inte kännas såå hemskt men det ser ut som att jag har gått upp fem kilo. Helt svullen och äcklig. Dubbelhakorna är helt vidriga just nu. Måste svälta från och med imorgon och tills jag åker tillbaka till Kalmar men det kommer aldrig gå om jag ska bo hos min matglada mamma nu. Åhh jag vägrar att se ut så här när jag kommer till ABC.


God Jul!

God Jul alla fina. =) Nu har jag krängt på mig en klänning som känns sjukt mycket mindre nu än när jag köpte den för ett år sedan och ska snart bege mig mot släkten i Nylöping. Lika bra att ha en liten klänning så jag inte råkar moffa i mig av julmaten och allt gott som står framme. Skulle vara så skönt med en kräkfri jul i år. :)

Hoppas ni har en fin dag.

Julångest

Nu börjar julångesten sprida sig rejält. Jag älskar egentligen julen eftersom det är et tav få tillfällen då jag faktiskt träffar mina kusiner, faster och så vidare. Men all denna mat! Jag orkar inte. Som om inte det vore nog så fyllde jag ju 20 i onsdags och mina föräldrar är skilda. Resultatet: Födelsedagsfirande gånger två, julfirande gånger två (nästan tre till och med), farfars födelsedag i december, lillebrors födelsedag i december =  viktuppgång.

Anyway, jag kämpar på. Har gått upp i vikt men ironiskt och lyckligtvis nog så vågar jag inte gå in i köket idag eller de närmaste dagarna. Min absolut största fobi är ju döda fåglar och döda gnagare/smådjur kommer inte långt efter. Nu har vi en konstig stank i köket och pappa tror att en råtta har lagt sig och dött i väggen/under golvet. Haha töntiga jag började gråta när han sade det och vägrar nu att visa mig där inne. Borde åtminstone gå ned i vikt nu. =)

Träningsvärk



Som vanligt när jag är hemma på semester bli det lite sämre med bloggandet men jag kommer snart igång ordentligt igen. Har hunnit träffa mina tre absoluit närmsta vänner så nu känns det som att jag orkar leva ett tag till. <3 Energiboost liksom.

Idag träffade jag E och känner mig lite chockskadad. Nu vet hon också om mina ÄS. Fattar inte hur det gick till men hon ställde en fråga som gjorde mig så ställd att jag helt enkelt inte kunde göra någonting annat än att erkänna. Inte för att hon verkade överraskad direkt. Hon såg mest lättad ut över att få det utrett. Jag har en känsla av att precis alla mina vänner vet om det här även om jag själv bara har berättat det för två. Det är så uppenbart på något sätt. Men men om jag nu ska försöka gå behandling (även om jag redan har ångrat mig egentligen) så är det kanske lika bra att de närmsta vännerna vet om det. Kommer antagligen behöva massor av pepp för att orka fortsätta istället för att ringa till ABC på en gång och säga att jag inte vill längre.

Har både hetsat och spytt idag. Vågar inte väga mig. Äckliga jag har gått upp massor i vikt bara på några dagar. Äcklig, äcklig, äcklig! Stor som ett hus.

Nya tag nu.


Hemma

Nu är jag hemma i Eskilstuna igen och fruktansvärt fet också. Farmor tvingade i mig mat det första hon gjorde igår och idag blev det tårta hemma hos N. Har redan gått upp ett kilo och imorgon vågar jag knappt väga mig. Jävla skit. Kan inte visa mig på ABC i januari om jag ser ut så här. Allt som åker ner måste nu åka upp. Problemet är att jag inte är van vid att behöva spy tyst längre så jag är rädd att bli upptäckt. Åhh längtar redan till ensamheten i Kalmar. Det känns så dubbelbottnat. På ett sätt är jag så otroligt lycklig att vara här och få träffa vänner och familj igen för jag har saknat alla så otroligt mycket. Men samtidigt känner jag verkligen att det här är inte mitt hem längre. Mitt hem är i Kalmar. Det är där jag har mitt liv. Eskilstuna river upp så mycket minnen, får mig att återuppleva den ångest och olycka jag känt tidigare. Staden tar mig tillbaka till en annan tid. Ett ställe där tiden stått stilla.

Men imorgon får jag äntligen träffa F. Då ska vi prata av oss. =)

Hemfärd

Igår förstörde jag hela dagen genom att hetsäta helt fruktansvärt mycket. En del spydde jag upp men inte allt så jag var helt övertygad om att jag skulle ha gått upp ett kilo eller två i vikt idag. Men inte då...idag visade vågen minus 0,5 kilo. Om jag sköter den här dagen kanske jag har chans att komma under min "självmordsvikt" innan jag åker hem imorgon till och med. :D

Har tyvärr ätit frukost idag, inte jättenyttigt heller men de kalorierna försvinner när jag tränar idag. Ska nog dricka en proteindrink efter träningen också. Jag vill inte förlora muskler även om jag vill förlora vikt!  Men ja, undra på träning. Ska ju gå till friskis för tredje dagen i rad idag och mina benhinnor verkligen skriker att jag inte borde göra det. Men jag får ångest annars. Det här är sista gången jag tränar på friskis i Kalmar den här terminen och hur töntigt det än låter så känns det skitjobbigt. Även om jag kommer gå i Eskilstuna. Det är inte samma sak. Åhh hoppas att jag inte knäccker mig totalt idag. Voltaren, tigerbalsam, förband så kanske, kanske jag klarar mig.

Borde plugga men nee...fixar det på måndag. Har visst inget inbokat då i alla fall. Men imorgon åker jag heeem! Längtar. Och speciellt längtar jag tills på söndag då jag får träffa F igen. :D

Fetare



Jag har gått ned ca 0,4 kg från igår. Nöjd. Men det jobbiga är att även om jag går ned i vikt så ser jag fetare ut. Min mage står rakt ut idag. I och för sig har jag överätit men jag har spytt upp det plus att jag ska iväg och träna klockan sju. Men det känns ändå som att jag kommer ha gått upp massor i vikt imorgon. Det innebär också att jag kommer vara fetare än fetast när jag åker hem och hela släkten kommer kunna se mig. Ska bara försöka överleva dess tre veckor och hoppas att ingen märker när jag spyr. För jag vägrar at behålla julmaten i magen.

Däremot kollade jag på gamla bilder igår och såg bilder från ett tillfälle när jag faktiskt vägde ett kilo mindre än jag gör nu. Men jag såg ut att väga 10 kilo mer än jag gör nu. Det måste alltså betyda att jag har mer muskelmassa och mindre fettprocent nu. :D Det känns bra för det är faktiskt det som är viktigast för mig. Muskler vill jag ju faktiskt ha.


Mysmorgon

Nu har jag varit vaken sedan halv sju och kollat på Lucia på TV. Mysigt. Har ätit havregrynsgröt med kanel och lättmjölk och druckit te. Ville först inte äta alls men kom på att jag åker in till stan sedan för gruppmöte och sedan går direkt till träningen ikväll. Kommer inte hem förrän nio och vill inte svimma på träningen. =)

Har gått ned mellan 0,3 och 0,4 kilo sedan igår. Det känns sjukt skönt men jag är livrädd nu inför hemfärden över jul då jag inte kommer kunna spy eller svälta som jag vill.

Minus



Nu äntligen visade det rejält minus på vågen. Totalt har jag gått ned fem kilo från min högsta vikt men jag måste ändå ner ett kilo till för att ens hamna under mina så kallade "självmordsvikt" som jag skrev om förut. Tragiskt att jag kan ha gått upp så mycket i vikt. Men nu jävlar. =) Har inga pengar att köpa mat för heller så nu går det bra haha.

Ska snart iväg för att ha möte med gruppen och förhoppningsvis sätta ihop arbetet som vi vill lämna in den här veckan. Men jag skäms för att visa dem min del av arbetet. Jag har aldrig skrivit något så dåligt i hela mitt liv. Var så trött och hade sådan ångest igår natt när jag skulle fixa det sista. Först var jag p åett intensivpass, sedan hetsåt jag och spydde fyra gånger när jag kom hem bara för att gå och skära mig (första gången på länge, fan också). Gissa om jag var utmattad efter det.

Proppmätt


Dags att uppdatera mitt bildförråd känner jag. =)

Hittils idag har jag druckit ett glas varm mjölk med kanel och jag är proppmätt. Funderade nästan på om jag skulle gå och spy upp mjölken men insåg att det vore ovanlit dumt, till och med för att vara mig. Undrar om jag tar mig igenom intensivpasset på bara ett glas mjölk under en hel dag eller om jag borde äta typ ett ägg eller något också?

Anyway, jag kommer aldrig gå ned i vikt. Står verkligen och stampar på samma vikt hela tiden nu och det spelar ingen roll vad jag gör. Så jävla frustrerande rent ut sagt. Efter träningen i fredags tänkte jag på fullt allvar kräkas upp vattnet som jag drack bara för att slippa vätskevikten. Störd tjej.


Helt sinnessjukt

Jag har bara en sak att säga just nu och det är att detta är fan sinnessjuk! Jag har nästan inte ätit någonting på två dagar nu men totalt så har jag gått upp 0,2 kilo! Jag orkar verkligen inte mer nu. Det enda positiva är att jag i vanliga fall skulle brutit ihop och hetsat nu men det enda som händer just nu är att jag tappar matlusten ännu mer. Vill verkligen inte äta. Ingenting är gott. Ska dock äta något litet innan intensivpasset idag. Annars kommer jag svimma.

Helt sinnessjukt

Jag har bara en sak att säga just nu och det är att detta är fan sinnessjuk! Jag har nästan inte ätit någonting på två dagar nu men totalt så har jag gått upp 0,2 kilo! Jag orkar verkligen inte mer nu. Det enda positiva är att jag i vanliga fall skulle brutit ihop och hetsat nu men det enda som händer just nu är att jag tappar matlusten ännu mer. Vill verkligen inte äta. Ingenting är gott. Ska dock äta något litet innan intensivpasset idag. Annars kommer jag svimma.

jagvilldö.nu



Jag har gått upp ett helt kilo från igår! Trots att jag nästan inte åt någonting och dessutom var på ett intensivpass. Snälla någon, bara ta mig ifån denna värld. jag orkar inte längre. Jag står inte ut med mig själv just nu men tydligen går det inte heller att ändra på. Åhh jag kommer aldrig bli smal. Skulle göraprecis vad som helst för att bara få se ut som jag gjorde förr ochdet trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle säga.


Bedömning

Precis när jag tryckte skicka på förra inlägget ringde han upp mig. Åh det känns så overkligt plus att jag inte har ätit idag så jag är helt snurrig och då blir overklghetskänslorna ännu värre. Han gjorde en nyanmälan på mig så direkt efter julledigheten har jag en bedömning på ABC att "se fram emot". Ahh varför gjorde jag det här för. Det sjuka är att nu känner jag att jag måste gå ned i vikt inför mötet efter jul. Ångest, ångest, ångest.


Nervös


Har lagt upp denna bilden förut men hon är ju såå perfekt. <3

Jag är sjukt nervös nu. Ringde till ABC under deras telefontid och nu efter lunch ska tydligen någon behandlare ringa upp mig. Åhh jag hatar mig själv. Fattar inte ens varför jag gjorde det. Jag är inte tillräckligt sjuk för det här och framför allt är jag alldeles för fet för att be om hjälp! Dessutom vet jag ju inte ens vad jag vill.

Något positivt i alla fall. -1 kg sedan igår. Säkert en del vätskevikt men det struntar jag i. Jag måste gå ner i vikt innan nästa fredag när jag åker hem.


ABC



Jag är i chock. Jag gjorde det. Ringde till vårdcentralen alltså. Hon tyckte att jag skulle ringa till ABC här i Kalmar och göra en nyanmälan imorgon när de har telefontid. Men jag vet inte ens om jag vill ha hjälp. Fattar inte varför jag ringde. Jag varken vill eller vågar bli frisk men jag vet att jag åtminstone behöver rensa tankarna lite, återta kontrollen över mitt liv, försöka lära mig att hantera ångesten och framför allt vill jag kolla så att jag inte har förstört mina organ eller något. Var ju och tog en massa prover för några år sedan men mycket har hänt sedan dess.

Frågan är om jag kommer ringa till ABC imorgon. Det tog mig flera månader att över huvud taget ringa till VC, nu ska jag alltså försöka ta mod till mig och ringa ett samtal till. Orkar inte riktigt. Kommer försova mig till telefontiden också.

Annars har det gått bra med maten idag. Åt visserligen frukost och inte var det jättenyttigt heller men efter det har jag inte kunnat äta. Försökte äta typ en sötmandel förut men spottade ut den. Det har över huvud taget blivit ganska mycket tuggande och spottande idag. Men huvudsaken är att jag inte får i mig alla kalorierna.


Lugnande

Gick på medelpasset som jag hade planerat idag. Älskar det passet just för att det känns jobbigare än de andra medelpassen. Tyvärr hade jag glömt att jag inte längre klarar av att träna på fastande mage. Förut gjorde jag det hela tiden men varje gång jag har försökt de senaste månaderna har det slutat med att det svartnar för ögonen. Idag slapp jag svimmningskänslan men istället kände jag mig konstant hög genom hela passet. Maken till flummig och seg i huvudet har jag väl aldrig varit.
Nåväl, hets när jag kom hem. Spydde. Men eftersom man inte får upp allt kommer jag nog ha gått upp i vikt imorgon. Så jäkla onödigt. Onödigt att utsätta sig för träning på fastande mage om man ändå överäter efteråt. Då kunde jag lika gärna ha ätit innan. Gahh, frustration.
Imorgon ska jag ringa vårdcentralen men jag har inte bestämt mig vad jag ska ringa om än. Först var tanken att jag skulle prata med en läkare om att få något lugnande inför muntliga redovisningar och så. Det låter sjukt töntigt jag vet men jag får dödsångest på riktigt inför sådant. Jag både tror och önskar att jag ska falla ihop död under presentationen. Anyway, sedan började jag fundera på om jag inte borde söka hjälp för min ångest i allmänhet och de tankarna övergick till sist i att jag borde söka hjälp för mina ÄS. Hm jag vet inte än. Jag har tänkt göra det i typ ett halvår men ångrar mig varje gång jag väl ska ta mod till mig och ringa.

Plugg och ångest



Hej på er.

De senaste dagarna har jag haft en ren fruktansvärd ångest och jag vet inte ens varför. Eller ja, en del av det är väl antagligen att jag ser ut som ne jäkla flodhäst och nästa vecka ska jag hem och träffa familj och vänner. Jag vill verkligen inte äta längre som tur är. Jag måste hamna på minus varje dag fram tills det att jag åker hem. Så idag blir det bara en proteindrink innan träningen för att undvika att svimma och kanske ett glas glögg eller varm mjölk ikväll för att jag fryser så jävligt hela tiden.

I övrigt är det pluggångest som gäller. Egentligen är kursen jag går just nu nästan pinsamt enkel jämfört med den förra. Ändå lyckades jag spika VG på alla uppgifter i förra kursen som var sjukt tung och lyckades med konststycket att få U på första uppgiften i den här kursen. Jag skäms! Nu är jag verkligen omotiverad att ta tag i de resterande uppgifterna som jag dessutom itne förstår ett jota av.

Nu är det åter till plugget som gäller så jag får komma iväg på träningen någon gång. =)


Paarteyy



Hej på er.

Igår blev det fest trots att jag som vanligt kände mig skapligt motsträvig och bitter innan. Men det var trevligt. Nästan hela min klass var på plats på förfesten och sedan drog vi vidare till krogen. Kändes som att ha klassfest igen haha. Det har faktiskt varit riktigt skönt att vara social hela den här veckan, nu känner jag mig som en människa igen snarare än en levamde död. Tyvärr har jag gått upp i vikt. Väger nu bara två kilo mindre än min maxvikt. Förut vägde jag ju fyra kilo mindre.

Snart ska jag börja röra mig mot ett intensivpass på friskis. I fredags lovade jag mig själv att aldrig mer träna bakis. Det har jag redan förträngt. Gah jag hatar att den snygga killen alltid står på nästan samma plats som mig. Det är vidrigt att vara bakis och trött i kroppen men ändå inte våga ge upp för att det skulle kännas pinsamt. Jäkla stolthetstänkande!


RSS 2.0