Misslyckad

Det går som vanligt inte bra med bloggandet men just nu känner jag mest att jag skriver för min egen skull och då blir det helt enkelt när jag har orken till det. Ska försöka att bättra mig i alla fall.

När det gäller maten så har jag bara varit totalt misslyckad sedan sist och då menar jag mer misslyckad än vanligt. Jag har inte vägt mig men min hetsmage är utan dess like och jag lever i princip på pringles (min nya last efter att jag förätit mig på allt annat). Jag skojar inte när jag säger att jag har tomma pringlesrör som ligger precis över allt och det är så fruktansvärt pinsamt.

Här kommer min kostplan för de närmaste dagarna. Jag måste skriva det här annars kommer jag garanterat misslyckas.

Imorgon: Fasta
Torsdag: Fasta
Fredag: Så lite som möjligt men jag kan inte garantera en fasta när helgen kommer eftersom alla är hemma då.
Lördag: Valborg vilket innebär mat när man är i Finland men jag ska bara smaka liet på allt så det inte verkar misstänksamt. Sedan får det räcka.
Söndag: Kanske en mycket liten måltid mat.

All typ av dryck är däremot tillåten. Annars kan jag inte stå emot att hetsäta. Ska försöka hålla mig till te, sockerfri saft, kaffe, juice och kanske mjölk för att mätta lite. Det var länge sedan jag fastade nu men jag orkar inte med det här längre. Om två månader är jag i Turkiet och det är inte alls okej att se ut som jag gör nu.

Svar på kommentar

Hejsan. Den 21a mars fick jag en kommentar från Maggie och jag tänkte svara på den här eftersom det inte fanns någon adress att svara på. Jag hoppas att du läser det här Maggie även om det var länge sedan du kommenterade. Jag hade inte sett den förrän nu.

wow, jag gick just igenom din blogg och jag fattar inte hur du gör det! hur lyckas du stå emot mat? jag ska inte prata om mig men jag lyckas inte alls gå ner i vikt och kan inte spy. det låter skitkonstigt men det går bara inte. vad äter du vanligtvis? skulle du kunna göra ett inlägg om hur din mest framgångsrika vecka såg ut? tack// maggie

Svar: Tack men i ärlighetens namn så kan jag inte stå emot mat. Jag hetsäter nästan hela tiden. Jag hade en lång period för cirka två år sedan då jag var som "starkast" så jag beskriver en sådan vecka. Det var helt enkelt så att allt som jag åt kom upp igen. Jag hetsåt ibland men jag lät det aldrig stanna kvar i magen och min bild av hur en stor portion såg ut var annorlunda då. Då tyckte jag att jag hade hetsätit om jag ätit en brödbit och fick en olidlig ångest. Nu tycker jag att jag har hetsätit om jag tryckt i mig tio mackor och några hundra gram choklad.

Om du har en mailadress eller bloggadress så kan jag ge dig länken till min gamla blogg där du kan se mer exakt hur det var när det gick som bäst.

Det är svårt att säga vad jag vanligtvis äter eftersom jag äter så oregelbundet. Jag trycker i princip i mig det som finns i närheten. Men när jag är hemma i Sverige är Keso med banan min bästa vän. :D

Om du läser det här vill jag bara påpeka att jag inte rekommenderar dig att ta efter mitt beteende när jag var som värst/bäst berende på hur man ser det. Visserligen vill jag inte bli frisk just nu men tycker ändå att du ska vara grymt glad över att du inte kan spy. Det är ingenting man vill hamna i.

Ta hand om dig.

//J


Long time no see

I vanlig ordning har jag uppdaterat dåligt och i vanlig ordning är jag totalt oinspirerad till att skriva någonting vettigt. Jag vill börja med att berätta att det är mindre än två månader kvar tills jag kommer hem. Lycka! Men det innebär också att jag måste sätta fart med min viktnedgång. Jag ser ut som en dallrig flodhäst just nu. Inga kläder passar och jag måste köpa bikini typ imorgon. Ei okei.

Vad ska jag egentligen göra för att bryta dessa mönster?

Idag har jag ätit typ sex bröd och lite pasta. Så fruktansvärt pinsamt att skriva men det är sant. Visserligen har jag nästan inte ätit någonting annat men sex bröd plus pasta. Det är väl minst sagt tillräckligt.

RSS 2.0