Bedömning

Precis när jag tryckte skicka på förra inlägget ringde han upp mig. Åh det känns så overkligt plus att jag inte har ätit idag så jag är helt snurrig och då blir overklghetskänslorna ännu värre. Han gjorde en nyanmälan på mig så direkt efter julledigheten har jag en bedömning på ABC att "se fram emot". Ahh varför gjorde jag det här för. Det sjuka är att nu känner jag att jag måste gå ned i vikt inför mötet efter jul. Ångest, ångest, ångest.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Du är riktigt modig! Jag är glad för din skull det är jätte bra om du får prata av dig och rensa tankarna, få hjälp med att hantera ångest osv. <3



Sv: Nej vi är inte tillsammans men det här en en sån kille som jag måste lära känna verkligen innan man tar nästa steg. Det är bra träning för mig haha xD Men o andra sidan så är jag ju ute efter ett längre förhållande så då ska man nog ta det lungt. Fast jag var rätt så framåt från början men insåg fort att jag bara skrämde honom haha så nu går det saaaakta framåt :)



Kram <3

2011-12-09 @ 13:57:19
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: Jag förstår din känsla men jag tror inte eller jag vet att det sjuka inte sitter i kilona :( det sitter i våra tankar. Du är duktig <3



Hihi, ja absolut jag ska visa honom :) Jag fick precis sms av honom och han vill att jag ska komma till brasseriet, iiiiiih!!! Men det är ingen ide´ för nästa buss går 01.05 och krogen stänger 02.00 men han och jag ska ses i morgon OCH det var han som frågade mig om han o jag skulle ses ;)



Kram <3<3

2011-12-09 @ 23:33:17
URL: http://myobsesssion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0