Back on track

Äntligen kan jag stolt säga att jag har kontroll igen. Vet inte vad jag väger för vågen brukar bara förstöra min motivation men jag har nästan inte ätit alls de senaste dagarna och det som har kommit ner har kastats upp lika snabbt igen för att vara äckligt överärlig. Idag däremot kom familjen hem med mat från ett hamburgerställe här i Finland och jag kom verkligen inte undan men som sagt, det kom upp igen som tur var.

Kul ockå att yngsta ungen i princip kalalde mig tjock idag!! Tack jag vet att jag är det. Ingen behöver berätta det för mig.

Jag ska försöka leta rätt på lite fina bilder att lägga upp här också. Det börjar eka tomt i mina bildmappar på datorn. :)

Kommentarer
Postat av: selena

ja de tror jag nog jag skulle :) jag har fkatiskt börjat äta dom igen, lipro diet tabletterna iallafall, med de där diet te till.

dom andra tabletterna ska jag äta när lipro tabletterna tagit slut. :)

2011-03-20 @ 23:19:32
URL: http://selenathin.blogg.se/
Postat av: Felicia

Va roligt att det går bra igen! :D

Vi ska va smala till sommaren så är det bara haha ;)



KraMar <33

2011-03-21 @ 09:19:32
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: din bästis!<3

tänk på alla runt omkring dig istället!Dina nära o kära som verkligen bryr sig om dig...som jag.... vet du om att du är min stora inspiratoionskälla här i livet! o ja menar verkligen det! ...Det är inget liv som du lever nu=( Lägg inte ner tid på obetydliga saker o ting som ditt utseende. det är insidan som räknas! jag kommer att fortsätta att skriva tills den dagen kommer då du inser vad jag verkligen menar! älskar dej persika!<3

2011-03-21 @ 11:39:51
Postat av: lovisa

snygg design1

2011-03-21 @ 12:10:42
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: lovisa

vsg:D

2011-03-21 @ 13:26:07
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: Ne precis! :D

Tack så mycket!! <3 Ja jag ska verkligen göra mitt bästa. Jag vet att det kommer bli god mat idag= äta lite mer än vanligt, men jag ser faktiskt fram emot kvällen jag och mamma kommer vara själva hemma och äta gott och umgås så det kommer bli trevligt. Men jag ska försöka att äta en normal portion för det räker.



KraM <33

2011-03-21 @ 14:56:23
URL: http://myobsesssion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0