Fest

Nu har jag varit dålig på att skruva igen men jag har verkligen inte orkat. Känner mig totalt utbränd så minsta lilla sak som jag ska göra blir helt galet energikrävande.

Jag skulle ha fastat med F i tisdags och i onsdags men hela den här veckan har gått åt helvete. Jag åt till och med godis igår när jag var på bio. Jag hatar att känna mig misslyckad för jag blir inte ens peppad av den känslan längre. Jag blir bara likgiltig och hetsar ännu mer. En ond cirkel som sagt.

Förresten hatar jag att jag är så jävla impulsiv. Vad är det för fel på mig? Det var 100-dagarsfesten i onsdags, man firar att det bara är 100 dagar kvar till studenten. Min kompis har försökt para ihop mig med hennes kompis ett tag men jag är inte intresserad och hade aldrig träffat honom men så fick hon honom att komma till den festen. Och vad gör jag? Jo jag grovhånglar med den jäveln på fyllan. Om jag ändå kunde ha gjort det någon annan gång men precis alla jag känner i min egen ålder var på den här festen. Pinsamt. Hur ska jag bli av med honom nu?

Vilken bimbo jag låter som men det är faktiskt jobbigt. Jag gör alltid saker innan jag tänker och jag kan inte ändra på det. sedan får jag tokångest i flera veckor efteråt.

Nu ska jag ner med familjen och äta på stan. Fan, varför ska allt kretsa kring mat och varför måste alla vara så jävla misstänksamma jämt?

Kommentarer
Postat av: Felicia

Sv: Ja shit han är så grymt jävla snygg!! <3<3<3

Ja det är klart :)

2010-03-06 @ 23:32:42
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: Felicia

Här har du länken ;) http://www.youtube.com/watch?v=usCVtVnYWyI

Kram <3

2010-03-07 @ 19:16:35
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, fan va jobbigt det är när allt bara är skit.

och den där onda cirkeln känner jag igen, jag är där och har varit där lääänge.

Håll ut<3

2010-03-12 @ 12:31:06
URL: http://sero.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Du är jätte snäll! och trot eller ej, visst tar jag åt mig.

Det känns och värmer! även om det bara är för en sekund.

2010-03-14 @ 15:58:45
URL: http://sero.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0