Vikt



Jag har gått ner 0,5 kilo från igår så det känns bra. Två hekto till så är jag under smärtgränsen och ser min älskade siffra igen. Jag räknar med att uppnå det imorgon och då lär jag i alla fall vara peppad.

Mitt intag idag är en normalstor portion ris och det borde jag inte ha ätit men jag har inga planer på att äta någonting annat idag så jag kommer ändå hamna på ett kraftigt kaloriunderskott. Lycklig tjej!


Kommentarer
Postat av: Felicia

Duktig tjej! :D

va glad jag blir när du är motiverad.

Stay Strong girl!

Kram<3<3

2011-05-17 @ 18:59:12
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: Ja det har faktiskt gått ganska bra ;) ja och nu håller vi det här bättre att gå ner i vikt långsamt än att gå ner massor och gå upp ännu mer.

Ja självklart ska jag skriva om Bio-T hur jag tycker att dom är osv. det kommer säkert bilder också om jag ser resultat haha.

Hm ja jag är också sugen på att testa det men är så jävla feg för att beställa och sen så hittar jag ingen sida som säljer :O Men det ska ju vara det bästa bantningspillret tydligen.



Kram kram <3<3

2011-05-17 @ 22:04:12
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: Ja men det skulle va roligt o testa ;)

Jag kan ju fixa nu till sommaren tänkte nog röka lite jag med fast med förstånd denna sommaren haha. Men det är svårt att få tag i grönt här så det blir ju brunt. ( Jag har ju tappat den bästa kontakten efter att det tog slut med mig o mitt ex -.- han D)

det gör inget för mig om du skriver om röka i min blogg den är ju anonym ^^



Kram kram <3<3

2011-05-18 @ 17:57:57
URL: http://myobsesssion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0