Punktering

Hej på er.

Igår hämtade jag min cykel från verkstaden, cyklade till träningen och tillbaka bara för att upptäcka att jag fått punktering på andra däcket istället. gahh...jag har inget tålamod kvar.

Men jag har i alla fall gått ned fem kilo från min högsta vikt. Plus minus noll om man jämför med innan jul alltså. Trots det har jag sådan fruktansvärd ångest. Har precis ätit utan att spy, samma sak igår. Skärpning nu! Det här måste gå.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Du är grym tjejn! -5kg bra jobbat :D



Sv: Jag har ordnat hjälp så det är lungt:)



Kram <3<3

2012-01-11 @ 15:19:06
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: Jag blev super nöjd med desigen på bloggen, finaste jag har haft ^^



Det är inget som har hänt bara ångesten som spökar.. fast jag har ju varit dum och inte tagit min medicin på typ en vecka eller mer så jag får typ betala det nu tror jag. Jag känner mig i obaland och mitt mående är skit just nu men jag tog en tabllet idag så om några dagar så är jag nog i fas igen hoppas jag. Medicinen hjälper lite iaf men sen att jag känner ångest över min kropp osv det hjälper inte medicinen mot >_< ... anledningen till att jag inte åt det var att jag äter ju penicilin och jag var rädd att blanda medicinerna för jag ville verkligen få bästa möjliga resultat av penicilenen eftersom att jag hade så ont.



Hur går det för dig med maten?



Kram <3<3

2012-01-12 @ 22:16:35
URL: http://myobsesssion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0